ferment CATERING. specialiserer sig i catering opgaver, til både erhvervs livet samt private arragementer.

ferment CATERING. levererer mad i forskellige stilarter, alt fra dim sum, vildt buffetter, overdågige bryllupper samt til receptionen for dit nye produkt.

ferment CATERING er med andre ord her for at hjælpe dig med alle dine catering behov, store såvel som mindre.

ferment

ferment CATERING

FIRMA LUNCH - RECEPTIONER - PRIVATE SELSKABER - & ANDRE CATERING OPGAVER

det med småt MED STORT

 

ferment CATERING tilbyder levering, til et minimalt ekstra beløb, selvfølelig alt afhænging af placering af selskab.

ferment CATERING tilbyder kokke der kan komme, anrette og sørge for at alt går som smurt.

ferment CATERING er også behjælpelig med tjener hjælp, vi har et godt personale der er tilknyttet, de er hurtige og effektive.

fermentCATERING arbejder i et køkken der har en elite smiley, al mad er lavet og godkendt af faglærte kokke.

hvorfor ferment CATERING

 

Ferment Catering er primært to personer med en stor viden samt erfaring inden for den danske såvel som udenlandske restaurant scene.

ferment CATERING har til huse, samme sted som restaurant ferment har sin dagligdag. restauranten ligger centralt placeret i København..

Peter Otto Hansen.

ejer og køkkenchef på ferment.

har arbejdet med mad de sidste mange år, både i indland og udland.

af tidligere arbejdspladser bør nævnes The Sugar Club & Mezzo, samt køkkenchef stillinger rundt omkring i det københavnske.

 

tidligere partner i Feilberg & Otto.

Jim Feilberg.

ejer af Vildtekspressen.

har været ophavsmand til flere af københavns toneangivende restauranter, heriblandt Det Ellevte Bud, Fiasco & Tapasbaren.

har været køkkenchef på diverse restauranter i det københavnske.

 

tidligere partner i Feilberg & Otto.

menuer

 

her er et udpluk af vores menuer til catering opgaver. da vi specialiserer os i forskellige mad genrer, er vi leveringsdygtige i mange forskellige typer mad.

Vores hjerter banker dog specielt meget for det asiatiske (peter) samt det italienske (jim) Vi har lige så stort et speciale i vildt fra den danske natur, dette dog kun i produktets sæson. vi bruger økologi når det giver mening for os. det vigtigste er dog, for os, råvarens kvalitet og frem for alt smag.

receptions menuen

til receptionen, hvor i præsenterer jeres produkt, eller bare til en hyggelig komsammen med venner og personale.

retterne er tilpasset, så de med lethed kan spises med fingrene. til en let frokost bør man vælge mimimum 4 emner.

priser fra 20 incl. moms

menu eksempler (åbner pdf i nyt vindue)

dokumentet indeholder information om menu ekspempler på følgende produkter

bao & crostini

den asiatiske menu den italienske menu

den moderne menu den klassiske menu

firma frokosten, sandwichen & den dagens ret

til firmaet hvor frokosten, er blevet lidt for ensformig. vi tilbyder jer den komplette løsning hvor vi kommer hver dag, eller blot til de udvalgte dage hvor i har lyst til noget helt nyt og specielt.

har i brug bare for en sandwich så giv os et ring, mon ikke vi kan klare det også.

minimmum levering 5 couverter.

priser fra 60 incl. moms

menu eksempler (åbner pdf i nyt vindue)

dokumentet indeholder information om menu ekspempler på følgende produkter

sandwich dagens ret

den komplette frokost

til de store selskaber

skal du giftes, har fødselsdag, eller har du bare lyst til at forkæle dine venner, men ikke lyst til at tage opvasken og lave al maden. så giv os et ring.

vi tilbyder buffet løsningner, tallereken servering med eller uden vinmenuer eller måske noget helt tredje.

vi har erfaringer fra de helt små intime selskaber til større selskaber på flere hundrede gæster.

priser fra 95 incl. moms

dokumentet indeholder information om menu ekspempler på følgende produkter

bryllup "bare" fest

fødselsdagen

specialiteter & delikatesser

ferment catering har en lang række specialiteter og delikatesser, alt fra speciel importeret te, til vores egen hjemmelavede sild, syltede produkter og selvfølelig vores egne fermenterede produkter.

alt er lavet fra bunden og tager den tid det tager, så lidt tålmodighed kræves når man bestiller.

dokumentet indeholder information om menu ekspempler på følgende produkter

te syltede produkter

fermenterede silden

ferment CATERING Studiestræde 18 kld 1255kbh k

 

åbnings tider

frokost

fredag og lørdag 12 - 15

eller ved nærmere aftale

aften

tirsdag til torsdag 17.00 - 21

fredag til lørdag 17.00 - 22

for daglige ændringer check vores facebook profil

 

FERMENT

studiestrædet 18 kld 1255 cph k

dk - denmark

 

+00 (45) 5379 7077

bord resevation helst online. sorry

 
 
 

 

 

ferment restaurant 5379 7077

peter otto 4034 7474

jim Feilberg 3171 0968

 

kontakt information

telefonisk kontakt.

peter otto 4034742

jim Feilberg 22222222

 

Copyright © vilavermadikkewebsites