vision

 

visionen er at skabe et alsidig asiatisk inspireret køkken, med plads til alle. et sted hvor du og jeg har lyst til at snakke også selvom vi ikke kender hinanden.

 

vi er meget inspiret af det asiatiske køkken, men fortolker det på vores helt egen måde.

team

 

vi har erfaringer fra både ind og udland,

fra Michelin til din lokale "greasy spoon"

fra universitetet, kunst skoler til den tekniske skole.

vi har alle en interrese i gastronomi, og har haft denne, også før det blev smart at have det.

 

kig ned og få en snak, angående hvad vi kan gøre for jer.

ferment

contemporary interpretations of asian inspired food

ramen, bao

& fortolkninger af asiatisk mad

ukompliceret asiatisk inspireret mad i hjertet af københavn.

 

ferment er en asiatisk inspireret restaurant i hjertet af københavn, nærmere bestemt i latiner kvarteret.

alt er såvidt håndlavet og gerne af danske råvarer.

nudler

 

nudlerne er håndlavet af økologisk dansk mel med et minimum af kemi. vores nudler har mere struktur og bid end mange almindelige af slagsen. .

suppe

 

hjertet i vores ramen, har simret næsten uafbrudt efter vi slog dørene op. suppen består af et hav af ingredienser, både fisk, fugl og gris er blandt dem..

gris

 

altid friland, altid dansk.

Vi bruger nakkestykket nu, men er ej låst fast. det vigtigste er, at der er den rigtige fordeling af fedt, kød og fremfor alt masser af smag. .

ps.. alt kylling er friland..

bao

 

baoen som dampes, er lavet udelukket af danske produkter. alle lavet i hånden og alle med forskelligt fyld, kimchi, saltede agurker er der dog i dem alle.

hvad er

ferment

ferment er en ide om at skabe et spisested der ikke er for højtidligt, et sted hvor man har lyst til at komme flere gange om ugen, nogle gange med kammerater og venner, andre gange bare helt alene. vi ville lave ramen, bao og fortolke asiatisk mad på vores helt egen måde; vores egen unikke mad, vores egen stil.

alt laves i hånden og smager som vi vil have det; ikke nødvendigvis en autentisk version af det asiatiske køkken, men en anden tilgangsvinkel, ikke bare endnu en europæisk version af det, men et køkken med personelighed og ærlighed.

fermentering, syltning osv. har været en stor passion i mange år, netop derfor bruger vi mange ingredienserne som netop er det.

vi er udover det også, og det er vi meget stolte af, tilknyttet det runde bord. iggenem dem arbejder vi på at reducere madspild i restauration branchen.

vi har løbende nye retter, nye øl, nyt sake og andre specialiteter; vi bruger her vores facebook profil for nyeste updates.

vi er f.eks. pt. eneste danske forhandler af det kinesiske kickstarter blad "the Cleaver quarterly" et blad med en lignede tilgang og tanker omkring mad..

ferment er med andre ord din lokale restaurant. Vores væge er primært prydet af photografiske værker, udstillere skifter ofte for nærmere præcentationer og priser på nuværende værker klick på linket på toppen af hjemmesiden.

øl

 

vi vælger vores øl med omhu, vi sætter ingen grænser for tiden er det dog primært japanske øl med en enkelt afstikker til kina.

sake & umeshu

 

vi vælger også her med stor omhu, nogle dage er hylderne mere fulde end andre. vi forsøger at have et udvalg med vidt forskellige smage og udtryk. vi bruger sakeén i stedet for vin.

te

 

te er en kæmpe videnskab, hvor man altid kan lære noget nyt. vi har et stort avanceret tekort. men også et mindre til de dage hvor man bare vil have de sikre hit..

 

åbnings tider

frokost

fredag og lørdag 12 - 15

eller ved nærmere aftale

aften

tirsdag til torsdag 17.00 - 21

fredag til lørdag 17.00 - 22

for daglige ændringer check vores facebook profil

 

FERMENT

studiestrædet 18 kld 1255 cph k

dk - denmark

 

+00 (45) 5379 7077

bord resevation helst online. sorry

Copyright © vilavermadikkewebsites