om os

 

contemporary interpretations of asian inspired food

ferment

 

om og hvorfor ferment.

ferment er en ide om at skabe et spisested der ikke er for højtidligt, et sted hvor man har lyst til at komme flere gange om ugen, nogle gange med kammerater og venner, andre gange bare helt alene. vi ville laver asiatisk mad på vores helt egen måde; vores egen unikke mad, vores egen stil, der er dog altid bao & ramen på menuen; ellers ændrer den sig meget hyppigt.

 

alt laves i hånden, der udvikles hele tiden, og menuen skifter ofte.

fermentefering, syltning osv. har været en stor passion i mange år, også før dette blev det store nye.

vi bruger ikke msg eller nogle andre kedelige kemikalier.

 

 

vi er ikke brugere af en madspilds app, hvis formål er at skabe investorer flere penge, vi spilder ikke ret meget mad, og det der unægteligt bliver spildt, bliver doneret til det runde bord, som giver det videre til væresteder for socialt udsatte, non profit.

 

alt fra kunsten på vægen, til bogen på hylden har en personelig historie, og herom kan fortælles i flere timer.

 

vi er ikke ret mange ansatte, og de fleste af os kan også findes på vores søster cafe polykrom.

 

studiestæde 18 kld - 1455 kbh k - dk danmark

hej@ferment.dk

tlf:+45 5379 7077

cvr. 33030126

ferment

© Copyright. All Rights Reserved.