om os

 

contemporary interpretations of asian inspired food

om ferment.

ferment

fortolkninger af asiatisk mad

 

ukompliceret asiatisk inspireret mad i hjertet af københavn.

 

ferment er en asiatisk inspireret restaurant i hjertet af københavn, nærmere bestemt i latiner kvarteret.

alt er såvidt håndlavet og gerne af danske råvarer.

 

om og hvorfor ferment.

ferment er en ide om at skabe et spisested der ikke er for højtidligt, et sted hvor man har lyst til at komme flere gange om ugen, nogle gange med kammerater og venner, andre gange bare helt alene. vi ville laver asiatisk mad på vores helt egen måde; vores egen unikke mad, vores egen stil, der er dog altid bao & ramen på menuen; ellers ændrer den sig meget hyppigt.

 

alt laves i hånden, der udvikles hele tiden, og menuen skifter ofte.

fermentefering, syltning osv. har været en stor passion i mange år, også før dette blev det store nye.

vi bruger ikke msg eller nogle andre kedelige kemikalier.

vi er udover det også, og det er vi meget stolte af, tilknyttet det runde bord. iggenem dem arbejder vi på at reducere madspild i restauration branchen.

 

alt fra kunsten på vægen, til bogen på hylden har en personelig historie, og herom kan fortælles i flere timer.

personalet

 

vi har erfaringer fra både ind og udland,

fra Michelin til din lokale "greasy spoon"

fra universiteter, kunst skoler til den tekniske skole.

vi har alle en interrese i gastronomi, og har haft denne, også før det blev smart at have det.

 

studiestæde 18 kld - 1455 kbh k - dk danmark

hej@ferment.dk

tlf:+45 5379 7077

cvr. 33030126

ferment

© Copyright. All Rights Reserved.