andre produkter

 

contemporary interpretations of asian inspired food

ferment

at kunne tilbyde convenience produkter, har været et ønske fra vores side. produkter skifter løbende, men er alle lavet i hånden. vi anbefaler at alle produkter opbevares på køl, de fleste kan dog godt klare sig uden. produkterne kan pt. kun fås på restauranten, men mon ikke det med tiden ændrer sig. her på siden kan du se en del af vores udvalg.

 

fàn fermented rice beverage.

en læskedrik. lavet næsten udelukket på fermenterede ris, smagende minder om en mineralsk kokosvand med et hint af stjerneanis. drikken har blidt brusende co2.

fås både i restauranten og takeaway

 

restaurant 30dkr

takeaway 20dkr

shichimi tagaroshi.

flere forskellige slags chili pulvre, sort og hvid sesam. lagret tørret mandarin skal samt få hemmelige ingredienser er indholdet i denne ikke for stærke let frugtige chili pulver. har et hav af anvendelses muligheder. er på bordende i restauranten og kan fås i praktiske indpakninger til hjemmebrug.

 

takeaway 40dkr

sriracha hot sauce m. sake.

denne velkendte fermenterede chilisauce, kunne vi ikke holde os fra, vi har lavet vores version, knap så tyk og smagt den til med junmai sake, som giver en god bund. indeholder for mange ingredienser til at nævne her, men de har alle deres formål i denne sriracha sauce. står på bordet i restauranten, og måske snart på dit private

 

takeaway 55dkr

chili edikke

den velkendte chili og hvidløgs dressing fra det thaiwanesiske køkken. her i en mildere version, brug den som dressing til salaten, ovenpå de lune nudler eller et helt andet sted, kun fantasien sætter grænser. (der kommer snart billede)

 

takeaway 40dkr

sort edikke vinagrette.

en vinagrette der bliver brugt flittigt på ferment, bestående af sesamolie, yuzu saft, soy og forskellige andre ingredienser. vi bruger den primært til gyozaer men har et hav af anvendelses muligheder.

 

takeaway 50dkr

 

studiestæde 18 kld - 1455 kbh k - dk danmark

hej@ferment.dk

tlf:+45 5379 7077

cvr. 33030126

ferment

© Copyright. All Rights Reserved.